Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Amadeus Klassieke Gestoffeerd bed door Cattelan Italia

save pinterest
Gestoffeerd Bed › Slaapkamer Ontwerp Ideeen Met Vierkante Voorjaar Bijzettafel En Klassieke Gestoffeerde Bed › Amadeus Klassieke Gestoffeerd bed door Cattelan Italia

Hier is de slanke en knappe Amadeus gestoffeerd bed van Cattelan Italia gemaakt op bestelling in Italië in uw keuze van synthetische of zacht leer. Hun collectie van ongelooflijk geweldig alle originele moderne ontwerpen voor zowel thuis en op kantoor zijn te zien in persoon indien mogelijk omdat de foto’s geweldig zijn maar de real thing nog beter is.

De aandacht voor detail is wat maakt de Cattelan lijn zo aantrekkelijk als het straalt kwaliteit en stijl die de knock-offs gewoon niet dupliceren, zelfs wanneer zij hebben gekregen het ontwerp wilt kopiëren. Met deze stijl van volledig gestoffeerd bed dat is licht en minimaal, is het het beste om te kiezen een nacht staan die zal compliment en niet meer dan de schaduw van het bed. Hier is één voorbeeld dat perfect schijnt en de structuur van de metalen poot bootst de voeten op het bed voor continuïteit van ontwerp. Daarnaast is deze stijl van platform bed vereist geen een boxspring en wordt geleverd met de lamellen rekening houdend met een lager profiel en toch comfortabele nachtrust.

Ontwerper Manzoni e Tapinassi opgenomen een brede selectie van kleuren uit de meest gematigde aan een brandweerwagen rood dat sommige mensen tot ‘s nachts houden kan. U kunt combineren met de metalen beschikbaar in grafiet, wit of brons te complimenteren uw keuze stoffering. Het Amadeus is verkrijgbaar in een brede selectie van maten en de breedte in omvatten 167, 174, 194, 207 en 214 cm die moet betrekking hebben op de meeste Europese en standaard Amerikaanse maten. Bezoek hun website [cattelanitalia.com] voor meer van de Cattelan collectie en vind een dealer in uw buurt.

Gestoffeerd Bed › Slaapkamer Ontwerp Ideeen Met Vierkante Voorjaar Bijzettafel En Klassieke Gestoffeerde Bed › Amadeus Klassieke Gestoffeerd bed door Cattelan ItaliaGestoffeerd Bed › Slaapkamer Ontwerp Ideeen Klassieke Gestoffeerde Bed Met Matras En Kussens › Amadeus Klassieke Gestoffeerd bed door Cattelan ItaliaGestoffeerd Bed › Slaapkamer Ontwerp Ideeen Met Witte Deur En Grote Kunst Aan De Muur Plus Klassieke Gestoffeerde Bed › Amadeus Klassieke Gestoffeerd bed door Cattelan ItaliaGestoffeerd Bed › Slaapkamer Ontwerp Ideeen Met Klassieke Gestoffeerde Bed › Amadeus Klassieke Gestoffeerd bed door Cattelan Italia

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden