Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Futuristische Badkuip Kranen van Dornbracht

save pinterest
Badkamer Ideeen › Elemental Spa Witte Badkuip En Kranen Plus Lambrisering Ideeen › Futuristische Badkuip Kranen van Dornbracht

Ik vond deze futuristische badkuip kranen uit de Elemental Spa-collectie door Dornbracht uitzonderlijk. Als u iets dat zal blazen je geest en verblinden uw gasten wilt, dan zijn dit de producten voor u. Hedendaags design is allen over innovatie en grenzen verleggen van wat wordt beschouwd als normaal en aanvaardbaar. Ik denk dan dat en zien wat de menselijke geest kan verzinnen. De eerste afhaalmaaltijden voor mij was hoe de Elemental Spa-collectie maakt water van het middelpunt van aandacht. Ik had gedacht zoiets op een decoratieve fontein, en niet de hardware uit te voeren van water voor een bad.

Het bovenstaande product is de KATA die is bedoeld als muur gemonteerd. Een leuke feature hier is dat de huiseigenaar kunt beslissen waar te mounten en daarom verandert het uiterlijk van waar de waterstroom begint. Als u goed kijkt ziet u ook een handige toverstaf voor zwemwater dat is gestroomlijnd en verscholen af aan de ene kant. Dat is een functie die ik altijd op zoek naar aangezien het maakt zo veel makkelijker te spoelen. De witte tub zou maken vrij een contrast in een donkerder thema badkamer.

Hier is meer van een close-up beeld waar je kunt echt zien de detaillering op de Kata. Wat een prachtige profiel maakt het eens op een muur aangebracht.

De ITA die beschikt over een één handvat en de kleinere stroom van water. Ik kan ook zien deze werken goed voor slechts een wastafel, zodat u van een soortgelijke set in een badkamer ontwerp koppelen kunt. Het water ziet er gewoon moeiteloos zoals het druppelt naar beneden in het bekken. Veronderstel nu als de kleur iets helderder zeggen een rode of sage groen? Dat zou echt veranderen de weergave en de kamer zo veel dynamischer te maken. Dat is een reden dat ik ben aangetrokken tot deze futuristische badkuip kranen van Dornbracht zodat kan ik zeer vet in mijn eigen kamer creatie.

Nu dit een mooie eenheid die niet aan een muur gemonteerd is. Dit heet de NOTA en is een ander product dat zou goed gaan met een wastafel of heeft de flexibiliteit om te gaan met een badkuip.

Badkamer Ideeen › Elemental Spa Witte Badkuip En Kranen Plus Lambrisering Ideeen › Futuristische Badkuip Kranen van DornbrachtBadkamer Ideeen › Elemental Spa Witte Badkuip Kranen Plus Zwevende Wastafel › Futuristische Badkuip Kranen van DornbrachtBadkamer Ideeen › Elemental Spa Witte Badkuip En Kranen Plus Natuursteen Voor Wand Badkamer › Futuristische Badkuip Kranen van DornbrachtBadkamer Ideeen › Elemental Spa Witte Badkuip En Kranen › Futuristische Badkuip Kranen van DornbrachtBadkamer Ideeen › Elemental Spa Badkuip Kranen Van Dornbracht › Futuristische Badkuip Kranen van DornbrachtBadkamer Ideeen › Elemental Spa Badkuip Kranen En Lambrisering Badkamer Plus Granieten Steen › Futuristische Badkuip Kranen van DornbrachtBadkamer Ideeen › Elemental Spa Badkuip Kranen En Lambrisering Badkamer › Futuristische Badkuip Kranen van Dornbracht

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden