Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria Faynblat

save pinterest
Huis Interieur › Woonkamer Met Paarse Bank Ook Ideeen Aquarium En Stand Eenheid Tv Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria Faynblat

Geboren uit het verlangen naar schoonheid en stijl, voor ongewoon en spectaculair, luxe is beschouwd als het voorrecht van de rijken en beroemdheden. Het is altijd gerelateerd aan plezier, comfort, tevredenheid en een weelderige omgeving. Luxe heeft is zo oud als beschaving en al bewonderd evenals bekritiseerd. Door de eeuwen heen, heeft extravagantie stijl creëren nieuwe dimensies van luxe ontmoette.

De ontwerper van de Oekraïense Victoria Faynblat herdefinieert luxe in een moderne aanpak. Geïnspireerd door oude huizen in Italië en Frankrijk, Victoria lekkernijen gewoon onze ogen met kleur en vorm, in een ontwerp-gedicht gewijd aan luxe. Velvet, goud, zijde, marmeren en fijnhout essences gezamenlijk in een uitnodiging tot plezier.

De ontwerper erin slaagt om magisch wit, zwarte en gouden combineren om te creëren prachtige lichteffecten. Gordijnen en tapijten vullen op de achtergrond waardoor de gasten heerlijk verwend. De kroonluchters verspreiden royale licht met de samenzwering van kristallen. Het behang kijk heerlijk zijdezacht en glamoureus. Een open haard of een aquarium wordt gebruikt voor het verhogen van de verbazing.

De plafonds lijkt een combinatie van vormen en kleuren die de algemene lijnen van de kamer volgen. Soms duurt het plafond zelf de aandacht door kleur en vorm, een echt persoonlijke en interessante benadering. Victoria is van mening dat interieur van een huis is een weerspiegeling van een persoonlijkheid, in grotere mate dan doeken zoals het is moeilijker te wijzigen. Haar interieur is een weerspiegeling van een passie voor glamour en luxe!

Huis Interieur › Woonkamer Met Paarse Bank Ook Ideeen Aquarium En Stand Eenheid Tv Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Witte Woonkamer Met Witte Unieke Banken En Grote Salontafel Plus Goud Verlichting Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Luxe En Glamour Woonkamer Geintegreerd Met De Eetkamer En Keuken Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Witte Woonkamer Met Witte Lederen Sofas En Moderne Salontafel Plus Tv Standaard Unit Ook Bloemen Gordijn Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Glamour Woonkamer Met Witte Rieten Bank Plus Grote Spiegel Ideeen Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Woonkamer Met Zwarte Bank Ideeen Plus Barkrukken En Wanddecoratie Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Luxe En Unieke Moderne Woonkamer Met Een Bank En Een Open Haard Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Luxe En Moderne Woonkamer Met Grote Tv Kabinet En Bruine Stof Sofa Plus Tuinmeubilair › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria FaynblatHuis Interieur › Woonkamer Met Paarse Bank En Keuken Sets Door Victoria Faynblat › Glamour en Luxe Woonkamer en Interieur Ideeën door Victoria Faynblat

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden