Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Klassieke Badkamerkasten door Devon & Devon

save pinterest
Badkamer Hangkast › Zwart Beige Badkamerkasten Met Spiegel › Klassieke Badkamerkasten door Devon & Devon

Het is altijd gezegd dat de twee kamers die het meest gedetailleerde en ingericht in vrijwel elk huis de keuken en badkamers zijn. Elk huis heeft nu slechts één keuken maar vaak 2, 3 of meer badkamers met inbegrip van volledige en partials. Een uniek concept in elkaar doen is een geweldige manier om te pronken met je persoonlijke houdt en hobby’s en themakamers zijn echt meer en meer prominent geworden. Met dat sommige ontzagwekkende high stijl badkamer meubels en kasten combinaties hebben siert de lijst met geweldige opties tot uw beschikking bij het doen van uw interieur regeling. Het kasten van Devon & Devon is één dergelijke stuk en wordt ingesteld in de tijd van de Roaring Twenties wanneer elegantie was verre van verdreven door de inrichting van het goedkopere en snellere we ook vaak vandaag zien.

De kleurencombinatie en art deco vormgeving van het kasten van muziek herinnert ons aan een tijd van verschillend design, muziek, frivoliteit en de dromen van succes waar de woede zoals uiteengezet door F S Fitzgerald. Deze elegante stijl bevat afgeronde hoeken, slanke benen, rijke zwarte graniet en gladde oppervlakken die de vorm van een vintage piano nabootsen. De contrasterende zwart-wit is tijdloos en perfect voor de visuele instructie die hier geboekt.

Dit meubilair is ook beschikbaar in een berken fineer kast in diep zwart, warm grijs, zuiver wit, crème, blauw violet, rood, fango of snoeien dat ook een klassieke fascinatie en glamour biedt. Andere kwaliteit functies omvatten ruime grote lade’s met soft-close, boven- en achterkant splash in diep zwarte graniet, en Rose wit keramiek onder teller wastafel die is ook verkrijgbaar in zwart.

Badkamer Hangkast › Zwart Beige Badkamerkasten Met Spiegel › Klassieke Badkamerkasten door Devon & DevonBadkamer Hangkast › Zwart Wit Badkamerkasten Met Spiegel En Opknoping Handdoek › Klassieke Badkamerkasten door Devon & DevonBadkamer Hangkast › Zwart Wit Badkamerkasten Met Lade › Klassieke Badkamerkasten door Devon & DevonBadkamer Hangkast › Zwart Beige Badkamerkasten Met Spiegel En Wandlamp › Klassieke Badkamerkasten door Devon & DevonBadkamer Hangkast › Zwart Wit Badkamerkasten Met Spiegel › Klassieke Badkamerkasten door Devon & DevonBadkamer Hangkast › Zwart Wit Badkamerkasten Met Wastafel Kraan › Klassieke Badkamerkasten door Devon & DevonBadkamer Hangkast › Zwart Wit Badkamerkasten Met Spiegel En Wandlamp › Klassieke Badkamerkasten door Devon & DevonBadkamer Hangkast › Zwart Wit Badkamerkasten Met Spiegel En Opknoping Handdoek Plus Witte Badkuip › Klassieke Badkamerkasten door Devon & Devon

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden