Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

OVER ONS

Home Over ons

OVER INTERIEURMAGZ

Interieurmagz is een uitgebreide huis-gerichte website die inspiratie en informatie over design en stijl biedt. Wij zijn geïnspireerd door de prachtige en unieke ideeën en wij omarmen het concept dat stijl individueel is. Dat is waarom ons platform te bieden onze lezers met veel mooie foto’s voor inspiratie... en te stimuleren hun creativiteit in het ontwerpen, decoreren en personaliseren van hun eigen ruimte.

Interieurmagz verbindt honderdduizenden lezers over de hele wereld met architectuur, interieur, meubels en ideeën van de DIY-project. Gelanceerd in 2016, heeft Interieurmagz gepost meer dan 383 foto’s en ideeën in meer dan 40 unieke artikelen. De informatie over Interieurmagz is divers en uitgebreid, omdat onze primaire doel is om elk van onze lezers- en er zijn veel van jullie daar! -om uw huis mooier, georganiseerd, en een perfecte weerspiegeling van "you." Hier kunt u ontdekken, creëren, en leren.

ONTDEK

Ontdek de schoonheid van vorm en functie in huis ontwerpen, op gebieden zoals apparaten, badkamers, boekenkasten, meubilair, hotels en resorts, kinderen, verlichting, outdoor, tapijten en tapijten. Hier vindt u inspirerende verfraaien ideeën, tips voor het zoeken en integreren van uw persoonlijke stijl, en de meest recente productinnovaties... en nog veel meer!

MAKEN

Informatie over het maken van mooie DIY projecten ter verbetering van uw huis’s stijl, of voor elke dag plezier of voor speciale gelegenheden en vakanties. Of je nu een beginner doe-het-zelver of veel ervaring met elleboog vet hebben, zal onze stapsgewijze zelfstudies (compleet met foto’s, tips, tips en trucs) helpen u artikelen die zul je echt de liefde te maken.

LEREN

Ontwikkel uzelf op een verscheidenheid van thuis-gecentreerd onderwerpen, met inbegrip van ontwerp en concept, exclusieve interviews en home gadgets. Meer informatie over (en, nog belangrijker, de Hoe-TOS van) home organisatie, schoonmaak en nog veel meer. We zijn zeker vind je informatie die u kunt toepassen op uw eigen huis, dat is wat er alles over.

Interieurmagz bestaat uit een team van creatieve personen van over de hele wereld die ten minste één ding gemeen hebben: wij houden huis design en stijl.

Om deel te nemen in dit magazine, het sturen van suggesties of opmerkingen, gelieve ons te contacteren - we horen graag van u. We zullen proberen om u een reactie te krijgen zo spoedig mogelijk.

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden