Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door Smallbone

save pinterest
Keuken Ideeen › Eiken Kast En Glazen Eettafel Met Stoelen Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door Smallbone

Kijken naar de prachtige eiken keukenkasten doet me denken dat ontwerp niet dood is en prachtige ideeën nog steeds zoals deze gemaakt zijn en het eiland gevormd door Smallbone. Neem een kijkje op de grote graan van het hout dat zo duidelijk op de teller van het eiland is. Dit is de lijn van de Brasserie waarvan inspiratie opzettelijk was in het gebruiken van latten van eik en fashioning hen samen. Het is niet een bowlingbaan door elke vorm van de verbeelding, maar je krijgt het idee.

Deze unieke graan werd gekozen vanwege de expressie van knopen en andere onvolkomenheden die in waarheid karakter alsof het hout zijn eigen verhaal aan een menigte vertelt. Ik grondig geniet van Brasseries in Parijs bezoeken en kunt u zien hoe dat het gebruik van hout en vervolgens potten en gebruiksvoorwerpen ophangen geïnspireerd. Voor mij is het meest intrigerende element de hoeveelheid zitplaatsen en hoe de hele ruimte in elkaar past. Een persoon kan bijna worden “achter bar” als je kijkt naar de configuratie.

Het aantal zitplaatsen is verdeeld uit en zeer comfortabel en toch blijft in het midden van de actie. De ervaring en de sfeer is net zoals u zou denken voor een kopje koffie in de ochtend aan een bar zitten en kijken naar mensen in en uit komen om hun dranken.

Er was zo veel gedacht in de volledige indeling van de ruimte zoals u in de bovenstaande afbeelding zien kunt. Het is een grote functionele ruimte die kan worden gebruikt voor veel dingen. Merk op hoe groot de korrel is op het eiland. De eiken keukenkasten zijn heerlijk gebouwd en ingericht om te volbrengen opslag en presentatie van decoratieve objecten.

Ik vond dat deze hoek echt toont aan hoe groot het zitje en keuken eiland. Deze opstelling kan eethoek gemakkelijk vervangen als dat de keuze van een huiseigenaar. Ook hou ik van hoe de familie kon verzamelen rond en uitvoeren van een activiteit zoals gesprek, huiswerk, computing of koken en samen als één eenheid blijven.

Hier ziet u de koperen potten en pannen die trekt terug aan de geweldige koffiemachines gevonden in Brasseries. Het vereist sommige polijsten, zodat het metaal dat helder, maar kunt u zien hoe groot de resultaten zijn als jij.

Het graan op de kasten is gewoon spectaculair! Er zijn zoveel wervelingen en strepen, die bijna elke lade uniek maken. Smallbone kunt ook deze in elke gewenste kleur verven, als dat de voorkeur van de huiseigenaar. Verf van de douane-ontwerp is ook beschikbaar als je echt wilt een andere verklaring af te leggen. De zwarte tegen bovenkant gaat heel goed, en voegt een beetje van donkerder tint aan de algehele feel van het product.

Ik kunnend de opslag zien omdat ik wil weten hoe nuttig dat kan of kan niet voor mij. Denk over uw eigen stijl van koken en waar u graag dingen handig zodat u weten kan als dit een goede oplossing voor uw behoeften is.

Sommige mensen veel niet graag de kleur hier en metalen toppen, maar ik denk dat het voegt een stuk aan het algemene ontwerp. Mengen samen met hout metaal lijkt zo ongewoon, maar kijken hoe groot het werkt hier. Ik kan zeggen dat de hele kamer mochten hout lijkt ook uit “MUTE” en niet genoeg contrast hebben. Ook kunnen de kleuren die kunt u hier gaan van neutraal tot hedendaagse creëren een effect dat past bij uw persoonlijke decoreren smaak. Lees ook Industriële Loft Keuken Ideeën.

Keuken Ideeen › Eiken Kast En Glazen Eettafel Met Stoelen Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door SmallboneKeuken Ideeen › Grote Keuken Ideeen Met Kookeiland En Keukenkast Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door SmallboneKeuken Ideeen › Eiken Keukenkasten En Blauwe Eiland Met Barkrukken Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door SmallboneKeuken Ideeen › Keuken Ontwerp Ideeen Met Eiken Keukenkasten Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door SmallboneKeuken Ideeen › Keuken Ontwerp Ideeen Met Eiken Keukenkasten En Barkrukken Plus Open Planken Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door SmallboneKeuken Ideeen › Blauw Kookeiland Met Afzuigkap Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door SmallboneKeuken Ideeen › Blauw Kookeiland Met Aanrecht Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door SmallboneKeuken Ideeen › Eiken Keukenkasten Door Smallbone › Prachtige Eiken Keukenkasten en Eiland door Smallbone

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden