Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke Accenten

save pinterest
Moderne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten En Witte Cover Sofa › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke Accenten

Hoe aantrekkelijk kan een moderne woonkamer met rustieke accenten zijn? Warm, gezellig en gastvrij, de rustieke stijl blijft een van de meest geliefde interieur stijlen. Ze zeggen dat de rustieke stijl volgers hebben oprechte karakters waarderen de authenticiteit en de eenvoud van de decors. In de afgelopen jaren, heeft de neiging te combineren toegenomen. Brengen de rustieke die door de moderne elementen, met de bedoeling om het interieur te prenten, het verkrijgen van de gewenste warmte en comfort in een huis. In een rustieke decor, banken, fauteuils of meubels met modern design kan onmiddellijk worden ingepast. We zullen proberen om u een aantal ideeën over hoe we volledig kunnen veranderen een moderne woonkamer met de hulp van enkele rustieke elementen te presenteren. In een dergelijk woonkamer, de natuurlijke element geeft de identiteit en de kenmerkende eenvoud van de natuur, het is zowel te vinden in de kleuren niveaus en texturen gebruikt.

a. De geschikte kleuren voor beide stijlen, modern en rustiek, zijn wit, de kleuren grijs en bruin tinten. De neutrale kleuren, zijn aardetinten, zoals toegerekend aan de natuur heel goed benadrukt door de rustgevende wit van een moderne woonkamer.

b. Door de gebruikte materialen, het rustieke karakter maakt manifest in een moderne woonkamer met geen valse overdreven verfijning. De massieve hout, natuursteen, kurk, gekleurd glas en natuurlijke stoffen of smeedijzeren dragen bij aan een ontspannen en vertrouwde sfeer. We kunnen het plafond met massieve houten balken versieren of we kunnen kiezen tot op het bord met stenen een muur van de woonkamer. Het gebruikte hout en steen moet een rauw en natuurlijk aspect hebben. Al deze materialen zien er prachtig uit op een witte achtergrond die hen volledig belicht.

c. Voor de aan boord verdieping van een moderne eetkamer, met rustieke accenten, kan een goede keuze hout, parket of Bordage zijn. Ook kan natuursteen of travertijn een geschikte en aantrekkelijke oplossing zijn. Handgemaakte wollen tapijten, jute of katoen, met populaire modellen van verschillende culturen, verfrist heel erg de sfeer en ze passen goed met elementen van de moderne kunst.

d. Leer wordt vaak aangetroffen in rustieke stijl. Dierenhuiden als tapijten zijn zeer expressief en wederzijds opvallen met houten of stenen vloeren. Zorgvuldig geselecteerd, kan de jacht of volkskunst decoratieve elementen een zeer goede indruk te maken. Keramiek en glas in lood decoraties passen heel goed bij de moderne modulaire meubels. Vaak zijn rustieke stijl decorateurs en objecten ambachtslieden gebruikt in de inrichting. Het is duur vanwege het feit dat de materialen handgemaakte; de landelijke decorstukken hebben het voordeel van een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

e. Als we ervoor kiezen om de woonkamer met rustieke meubels te versieren, moeten we weten dat dit meubilair is gemaakt van hout en is minder gepolijst, uiteindelijk geschilderd of met de hand gesneden. Ook moet worden opgemerkt dat de authentieke landelijke meubels is erg zwaar, robuust, met ongepolijste oppervlakken.

f. In een moderne woonkamer, kan de succesvolle aanwezigheid van een rustieke open haard zeer effectief zijn en kan de belangrijkste attractie in de mooie avonden samen met uw familie te worden. Er moet aandacht worden besteed aan een aantal goede documentatie, omdat de willekeurige toevoeging van een aantal rustieke elementen om een moderne woonkamer gemakkelijk in een kitsch kan mislukken. We hebben een selectie van de woonkamers, waar de moderne en rustieke zijn mooi te combineren en het kan een bron van inspiratie voor een toekomstige inrichting worden gerealiseerd.

Moderne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten En Witte Cover Sofa › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten Ook Wit Lederen Bank En Glas Bank Eettafel › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Rustieke Woonkamer Met Ronde Glazen Salontafel En Witte Bijzettafel Plus Witte Sofa › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten Ook Houten Salontafel Plus Bijzettafel Design En Witte Sofa › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten Aldo Zwart Lederen Sofa En Een Open Haard Ideeen › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten En Witte Vierkante Salontafel Ideeen › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Rustieke Woonkamer Gecombineerd Met Keuken En Eetkamer › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten Ook Slaapbank Plus Wit Vierkant Salontafel En Getuft Lounge Stoel › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke AccentenModerne Woonkamer › Moderne Woonkamer Met Rustieke Accenten Ook Rechthoekige Houten Salontafel En Getuft Lounge Stoel › Sommige Voorstellen en Ideeën Over Moderne Woonkamer met Rustieke Accenten

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden