Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Tigris Gestoffeerd Hout Omlijst Bed uit Skram

save pinterest
Gestoffeerd Bed › Tigris Gestoffeerde Bed Met Houten Frame Van Skram › Tigris Gestoffeerd Hout Omlijst Bed uit Skram

We hebben gezien een opleving van de stof en gestoffeerde bedden in de afgelopen jaren en we zijn goed mee als het verzacht de slaapkamer weergave en in enkele textuur evenals voegt. Het Bed van de Tigris uit Skram meubelen is een echt cool ontwerp dat een beetje van een Aziatisch geïnspireerd thema met zijn houten structuur en een laag profiel heeft. De volledige verzameling items uit Skram beschikt over een lichte classy look met bepaalde grote vormen en originele ontwerpen voor het terloops ingerichte interieur. Ik sommige favorieten hebben uitgekozen en het bed hier is zeker op de lijst.

Het bedrijf werd opgericht in 2001 en is gebaseerd op het gebied van Piemonte van Noord-Carolina die bekend om zijn productie van woninginrichting staat. Hun ambachtsman met een mix van traditionele en cutting edge productietechnieken en zijn ervaren bij het gebruik van een breed scala aan materialen waaronder hout, hardhout fineer, diverse metalen, leder en steen.

Het bed ziet er heel anders in het lichtere hout met een donkere contrasterende weefsel bijna Scandinavische. Een aspect van deze platform-stijl is het ontbreken van de boxsprings die vaak begeleidt een matras waardoor de meer minimale laag-profiel kijken Bedankt naar een éénpersoonsmatras instellen. Ziet u een centrum ondersteunen in het midden van het frame, dit is van vitaal belang om in dit soort ontwerp te ondersteunen en het helpen om de broodnodige steun voor het slat systeem.

Hebt u een loft of appartement van hoge stijging die een beperkte ruimte hebben kan zou het perfect zijn om te versieren met lichtere schaal meubilair. Lichte kleuren zijn goed te gebruiken in kleinere ruimten zo goed als ze de neiging om minder onheilspellend en grote kijken in de ruimte.

Als u dat twee gaan met een monochromatische look wilt, het medium gekleurd hout met bijpassende stof ziet er echt leuk en de houten korrels een mooi contract met het geweven materiaal.

Gestoffeerd Bed › Tigris Gestoffeerde Bed Met Houten Frame Van Skram › Tigris Gestoffeerd Hout Omlijst Bed uit SkramGestoffeerd Bed › Tigris Gestoffeerde Bed Met Houten Frame En Florale Kussen Van Skram › Tigris Gestoffeerd Hout Omlijst Bed uit SkramGestoffeerd Bed › Slaapkamer Ontwerp Ideeen Tigris Gestoffeerd Bed Met Houten Frame En Stof Hoofdeinde Plus Bijzettafel Van Skram › Tigris Gestoffeerd Hout Omlijst Bed uit SkramGestoffeerd Bed › Tigris Gestoffeerde Bed Met Houten Frame En Florale Hoofdeinde Van Skram › Tigris Gestoffeerd Hout Omlijst Bed uit Skram

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden