Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van Snaidero

save pinterest
Keuken Design › Keuken Design Ideeen Met Planken En Kookeiland Plus Luxe Opknoping Lamp › Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van Snaidero

In het verleden hebben we zekerheid openbaarde ons eerlijk deel van de prachtige keuken ontwerpen en de meeste moderne, maar we echt van een goed gedaan traditionele stijl ook. De Kelly van Snaidero is een huwelijk van oude charme en moderne functionaliteit dat sommige van de armaturen van de nieuwe Passpartout collectie opgenomen. Leuke afwerking bevatten gedetailleerde hoek decoraties, innerlijke rekken uitgerust met achtergrondverlichting, dat zowel naar boven als naar beneden te verlichten. Deze samenwerking met designer Massimo Iosa Ghini die gewerkt heeft met Snaidero in het verleden woog de stilistische keuzes, zoals de omlijst deur met geïntegreerde gekanaliseerd richels, dat is schoon gesneden en gebeiteld met de oude wereld vakmanschap van het verleden te vertegenwoordigen.

Het contrast van de zwarte marmeren werkbladen en terug splash echt pop en maak visuele definitie vooral af van de witte kasten en vloeren. De onderliggende accenten van goud in de hoek decoratie, Afzuigkap en andere afspraken voegt een leuke touch van klasse en breekt de zwart-wit. Ik zal zeggen dat de vloer is hier absoluut prachtig en stropdassen de hele kamer samen in een goed georkestreerde look die recht uit te breiden tot het plafond, die een contrasterende afwerking die zeker biedt een mooi vleugje klasse beschikt.

Deze look heeft een groot licht om het recht te doen en de kroonluchter stijl hier te zien over het eiland is een beetje vet voor een keuken instelling, tenzij je een hoge stijl ontwerp als de Kelly. Deze hanglamp kijkt net thuis hier, ondanks zijn nogal sierlijke en formele uitstraling die meestal kunnen worden gereserveerd voor een formele eetkamer. De juiste verlichting kan maken of een kamer te breken en moet omvatten dimmen vermogen zodat u de juiste stemming voor elke gelegenheid kunt instellen.

Keuken Design › Keuken Design Ideeen Met Planken En Kookeiland Plus Luxe Opknoping Lamp › Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van SnaideroKeuken Design › Keukenkast Plus Planken Ook Marmeren Aanrecht En Kookeiland Voor Keuken Ontwerp Ideeen › Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van SnaideroKeuken Design › Witte Keuken Ontwerp Ideeen Met Marmeren Aanrecht En Kookeiland Plus Barkrukken › Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van SnaideroKeuken Design › Wit Marmer Aanrecht In De Keuken Ideeen › Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van SnaideroKeuken Design › Keuken Design Ideeen Zijaanzicht Met Het Kabinet Plus Marmeren Aanrecht En Kookeiland Plus Barkrukken › Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van SnaideroKeuken Design › Witte Keuken Kast Met Plank › Ultimate Traditionele Keuken Design Ideeen van Snaidero

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden