Interieurmagz Interieur Design, Huis Inrichting en Woonideeen

Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte Architectuur

save pinterest
Architect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Met Glazen Deur En Hardhouten Vloeren › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte Architectuur

Zwitserland doet me denken over gezegend neutraliteit, chocolade en horloges. Heb ik iets gemist? Natuurlijk, als hij zegt Zwitserland we denken ook over banken. Nou, het huis ga ik om te praten over is vrij Swiss omdat het de precisie van een horloge, de kwaliteit van een Zwitsers merk, de taaiheid van de Zwitserse geest. Ik legde in een eerder artikel welke geest Zen betekent en dit huis volgt het concept door het gebruik van heldere lijnen, symmetrische vormen, eenvoud en rust, neutrale en natuurlijke kleuren.

Geprojecteerd door Studioforma, het Richrerswil Huis heeft drie niveaus; de bovenste verdieping is opgevat een grote woonkamer en een lounge. De ramen bieden een uniek uitzicht op de bergen en van het prachtige meer van Zürich. Het huis is vol van licht, royaal in de ruimte en het inspireert rust. De enorme terrassen en het perfect gazon inspireren elegantie en luxe, op een manier die opzichtige ontbreekt. De gelakt hout brengt een nota van klassieke en authentiek.

De grote woonkamer wordt geregeerd door een open haard, in harmonie met het bergachtige landschap en nodigt uit tot een romantische en warme sfeer. We kunnen ons voorstellen de lange sterrenhemel, de bevroren, schijnt meer en het magische licht van de vlammen dansen op de muren. Wat zou je willen meer? Misschien een gekruide warme wijn en een aangename muziek. De badkamer met blauwe mozaïek overwint door licht en elegantie, terwijl de andere badkamer is eenvoudig en praktisch. De keuken is groot en vol licht, geeft het gevoel van een verbinding met milieu en natuur en biedt de inspiratie om ons eigen eten te bereiden. Deze Zwitserse huis is een voorbeeld van een lichte architectuur, een uitzonderlijke stedelijke keuze, een ruimte die is eenvoudig en elegant, biedt het kader voor een warme levensstijl.

Architect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Met Glazen Deur En Hardhouten Vloeren › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Met Glazen Deur Houten Frame › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Zijaanzicht En Verlichting Ideeen › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Badkamer Architectuur Met Blauwe Tegels Douche En Wastafel › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Keuken Architectuur Met Aanrecht › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Badkamer Architectuur Met Drijvende Ijdelheid › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Met Plafondlamp › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Vooraanzicht › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Met Een Metalen Hek En Een Houten Vloer › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Met Houten Trap › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Verlichting Ideeen › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Zijaanzicht › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Ontwerp Ideeen › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Met Hardhouten Vloeren En Open Haard › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte ArchitectuurArchitect Design › Zwitserland Zen Villa Architectuur Balkon Met Hardhouten Vloeren › Zwitserland Zen Villa: Open en Lichte Architectuur

Deel Dit Artikel

OVER ONS | CONTACT | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | COPYRIGHT

© 2017 Interieurmagz - Alle Rechten Voorbehouden